Tietoa kuvaajasta

 

Photo: Amri Chadha

 
Tietoa kuvaajasta
 
 

Nimeni on Ari Vitikainen. Aloitin aktiivisen valokuvaamisen 1980-luvun lopulla. Toimin kehitysyhteistyötehtävissä Kaakkois-Aasiassa 15 vuotta. Koulutusneuvonantajan roolini ohella toimitin kuvamateriaalia kansainvälisten yhteistyökumppanien ja Suomen Lähetysseuran viestinnän ja varainhankinnan tarpeisiin. Kuvitin myös oppi- ja vaikuttamistyön materiaaleja. 

Palattuani takaisin Suomeen vuonna 2015 olen toiminut Suomen Lähetysseuran kuvatoimittajana ja tehnyt työni puolesta kuvausmatkoja mm Etiopiaan, Boliviaan ja Ranskaan. Kuvaan myös freelance kuvaajana häitä, yrityskuvauksia ja muotokuvia. 

Kuviani ovat julkaisseet eri järjestöt kuten SIL International, FELM, Suomen uskonnonopettajain liitto ry, Wycliffe (China, UK, USA, Finland), SANSA, World Renew, UNESCO, UNICEF, World Food Programme, Laos-Australian Development Learning Facility, European Parliament, Daughters of Cambodia, PCDP Pakistan, International Cooperation Cambodia, Oh Magazine, Talat Lao, MoEYS Cambodia, MoES Laos, YMCA.

 

Yritysasiakkaita: BEELINE, Korjaamo Group Oy, Grünstein Team Oy, Sandbox Oy, YLE A-studio, Oh Magazine, TALATLAO, OTAVA, Walk The Room AB, jne.

Olen saanut kuvistani seuraavia palkintoja:

  • Oh Magazine 2015, First Prize

  • Family Meal/ World Food Programme and Jamie Oliver 2014, First Prize

  • Charm of Laos/ MoIC and VNW 2013, First Prize and Award of Excellence

 

Kuvakirjani Laosin Vuorilla julkaistiin 2013. Se kertoo öshi-kansasta joka elää muutosten keskellä Pohjois-Laosin vuorilla. Kirjan voi ostaa täältä: 

 

 

 
 
Ota yhteyttä:
ari_vitikainen@sil.org       

Tel: +358 43 8240 640

 

 

 

 

Löydät lisää kuviani alla olevien

Instagram, Flickr ja Facebook linkkien kautta.

 

Seuraa

minua:

  • Flickr Social Icon
  • Facebook Basic Square
  • Instagram Social Icon
  • LinkedIn Social Icon